Navigate To...

PERGOLATO

LOCATION

MILAN, ITALY

YEAR

2010-2011

TYPE

RESIDENTIAL

STATUS

COMPLETED

AREA

256 m²

Renovated apartment with elements of fineness

Main role to the design had the light because the building’s roof geometry had limited the light. The use of fraxinus parquet helped the luminosity of the livingroom.

The childrens bathroom designed with Bisazza glass mosaic light blue colour, gives the sense of a pool.

 

The stair made in resin becomes the connection between the main house and the terrace.

In the entire house dominates the white on the partitions, furniture and details but the black lamps Noce, Toio, Parentesi and Skygarden (by Flos), make the difference.

 

ARCHITECTS

POLYXENI TSALDARI

DESIGN-SUPERVISION

POLYXENI TSALDARI

PHOTOGRAPHY

POLYXENI TSALDARI