Navigate To...

PREPON

LOCATION

KALAMARIA, THESSALONIKI

YEAR

2017

TYPE

COMMERCIAL

STATUS

COMPLETED

AREA

230 m² (indoor) & 110 m² (outdoor)

A composition of spatial experiences and references.

The sitting area is “covered” with a modern interpretation of the traditional oak hung ceilings, which in this case is intrlaced by mirrors. A “rhythmic” composition that creates an interesting spatial visual game.

On the other hand, the space is bounded by a vertical green wall. A tangible reference to the hanging gardens.

The architects during the design process have tried to form a smart casual space. A composition whith intensively earthy and natural materials. Simple forms and lines were chosen to give an elegant feeling and create a familiar and cozy atmosphere. “PREPON” is a hybrid of modern design by using diachronic materials.

ARCHITECTS

POLYXENI TSALDARI
STEFANOS SKARLAKIDIS

DESIGN-SUPERVISION

POLYXENI TSALDARI
STEFANOS SKARLAKIDIS

PHOTOGRAPHY

STUDIOVD.GR / N.VAVDINOUDIS-C.DIMITRIOU