Navigate To...

SPEC[TA]CULAR

LOCATION

Kassandra,Halkidiki

YEAR

2015-2016

TYPE

Residential

STATUS

Completed

AREA

300 m²

The horizontal lines of the balconies combined with the vertical elements.The project’s main influence was the use of light framesa modern architecture element. 

The residence has the double-zone meaning of “up & down”. White shades used for the internal and external surfaces instead of dark grey that emphasizes the

elements that create a frame to the balcony. The colour-motif palette is completed with materials such as white stones that underline the house perimetrically,

concrete at the main pergola, limestone plates and a grey mosaic covering around the swimmingpools, at the outdoor pavement. The result is functional and

independent residences with open points that create a close connection between the houses and the external environment with the continuous view by the forest.

ARCHITECTS

Dimitrios Tsaldaris,Polyxeni Tsaldari

DESIGN-SUPERVISION

Polyxeni Tsaldari,Georgios Koutsouras

PHOTOGRAPHY

Polyxeni Tsaldari